Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
na szal a nick nevem in the game Dragons_Destiny nos ugye magyarul ez azt jelenti hogy Sárkányok végzete  na mikor ezt az orit csináltam előtte a tv-ben a Sárkányszív ment onnan jött a Sárkányok=Dragons a Destiny az pedig egy könyvben Desmond Tiny nevezetű manus neve és annak a rövidítése Destiny tehát Végzet. 
De egyébként egy másik becenevem Szamár 
|
Nos akkor kiegészítés
Claívsolais : A Claívsolais, a levegő sárkánya
Minden, levegővel kapcsolatos sárkánylény igen közel áll az emberekhez, mivel a levegő, a légzés alapeleme az ember létezésének.
Ezt az orinevet egy kedves hölgytől kaptam aki a szövim lett volna X-be de sajna a szövi nem jött össze de az orim megmaradt átraktam W-be és ott játszogattam vele és nagyon nagyon megszerettem
Szőke Serceg Fehér Dragon : Nos hát az orinév eléggé árulkodó lehet arról hogy Szőke vagyok

meg ugye Dragon is és miért ne hozhatnánk össze a kettőt

és mivel Herceg nem vagyok ezért Serceg lettem remélem eléggé bonyolult voltam

Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...