Thread: Felfedezés
View Single Post
Old 11-05-2007, 18:28
Serg Serg is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post

Miről beszélsz? Pannonékkal szóbeli MNT volt, amíg szó nélkül Ákos, állítólag Serg utasítására, beverte a törpénket. Indok: mi ütöttünk klánt, de ők nem tudtak hozzánk fedezni, mert direkt úgy csináltuk hogy csak 3 orink területe nőjjön. Ezt Serg átverésnek minősítette, ezért történt a törpénk beütése. Ekkor Suzy is Levi is és én is kimentünk szkra. Szóval még véletlenül sem lehet azt mondani hogy mi növeltük a fedezési határt!!

Úgy nőttek meg ekkorára, hogy a 14-15ks orijaikat mellénk fedezték 20-21k-ra, majd ezzel az ütéssel kb 22k-ra. Utánna Serg ütött külön is, majd felbontották az MNT-t CL-kel mikor már megerősödtek, és nem szolgálta az érdekeit az az MNT, és beküldték őket külön klánnal. A többi ori meg fedezett utánnuk.
Lényegében össz-vissz ennyit ütöttek, ~12-14k hekit. A többi 120-130k hekit ami benne van a klánban fedezték.

És ekkor lett bevezetve a fedezés módosítás! Ami kiegészítve a Big Gunos MNT-vel és az Ovis puszipajtásokkal teljes elérhetetlenséget biztosít nekik.

Nem véletlen volt a bevezetése ellen Serg! Tudta jól, hogy ezzel meg is halt az 1/A.
Hmmm ....Megint van valaki aki okosnak tünteti fel magát mások előtt,de gőze sincs az egészről illetve a neki kényelmetlen részeket eltörpíti .
Kedves Arwyl neked fogalmad se volt arról hogy milyen egy klánütés amikor én már 200 klánütésen túl voltam és ezért megkérlek hogy hülyeségeket ne beszélj már tényként feltüntetve.A Pannon területe egy részét igaz hogy felfedezve szerezte mint a többi nagy klán(Szkara és a Kecskések is na meg a Big Gun) de mellesleg nem keveset ütöttünk egyéniben és klánban is.Még a két törpének a területe sem származik teljes mértékben felfedezésből Jajde Viccessel nagyon szépeket ütöttünk klánban amikor te még valahol a alsóbb szinteken játszottál.A személyes ellenszenvedet megkérlek ne itt fejtsd ki nyiss neki egy topikot (ki,miért és mennyire utálja Serg-et cimmel).Az szk-ra menés történetét meg inkább ne szinezd mert amennyit már mesélsz róla az már tragikomikus.
Reply With Quote