Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Miről beszélsz? Pannonékkal szóbeli MNT volt, amíg szó nélkül Ákos, állítólag Serg utasítására, beverte a törpénket. Indok: mi ütöttünk klánt, de ők nem tudtak hozzánk fedezni, mert direkt úgy csináltuk hogy csak 3 orink területe nőjjön. Ezt Serg átverésnek minősítette, ezért történt a törpénk beütése. Ekkor Suzy is Levi is és én is kimentünk szkra. Szóval még véletlenül sem lehet azt mondani hogy mi növeltük a fedezési határt!!
|
nem sárdobálás, csak a tények kedvéért:
ez valóban így volt ahogy meséled, csak kimarad belőle, hogy előtte egész jóban votlatatok és közös "projektben" fedezgettetek..
2006-08-06 20:00:52 sergia (#169153) elfoglalt 1159 hektárt MySuzyland (#131356) országától.
majd miután Suzy pár nap alatt visszafezett a már ütéssel megemlet maximumig, majd ő ütötte be valemely pannonost, hirtelenjében nem találom, de ha gondolod elő kerítem..
természetesen az ütő fél minden esetben pánikszerűen a 4. helyre bontott, és a fedezési határ 2200 hekivel nőtt is pár nap alatt..
mondtam már nem kötözködést, de lássuk már be a felfedezési határt ki lehet tolni megbeszélt ütéssel, mintahogy erre már volt példa.
továbbá egy 4 fős klánnal egy sima klánütéssel, is lehet felfedezési határt tolni, ha ténylegesen 4. földterülettel rendelkező orinak a területe számít..
szal ezt az esztelen fedezgetést hagyni kéne, Fegya ötlete viszont a fix határig fedezhetőségről szerintem még mindig nem rossz.