Thread: Félelf
View Single Post
Old 11-04-2007, 01:42
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by szajonara;133432[FONT=Times New Roman
Ezek a változtatások két okból vetődtek fel bennem.[/font]
1: Mindenhol az olvasom, még ATI is ezt írta, hogy a félelf nem életképes 1/A ban. Ez azért kicsit erős, hogy van egy játék ahol mindenki kb. egyforma esélyekkel indul, kivéve a félelf, aki nem játszható odafent.
2: Lehet ezt OFFolni fogjátok, de más játékokban a félelf jobb hadis mint az ember, pont az ügyessége miatt.
Quote:
Originally Posted by szajonara View Post
Az 5. szintet például szegényen teljesítettem, mert végig arra játszottam hogy a szövim támadásait és védekezését segítsem. Sokat számít az ütés elötti kitekizés, akkor meg nem marad készüli haszonszerzésre. 4nem szétrobbant a szövi itt mf ként alaposan megszedtem magam, de most 3ban megint szöviben vagyok de csak felélem a tartalékaimat, mert megint a szövit helyezem előtérbe a gyarpodással szemben, ezért gondoltam a felfedés könnyitésére.

Na most akkor azért akarsz könnyíteni, mert nincs pénzed fedezni ( ha félelffel ezt meg tudod csinálni, lehet nem neked való a félelf ), Vagy pedig azért, mert igazságtalan, hogy a félelf nem boldogul el A-ban? Ha az előbbi, akkor újrázz be, és próbálkozz valami könnyebb, a stílusodhoz jobban illeszkedő fajjal, ha viszont az utóbbi, akkor gyorsan húzzál bele, és dobj össze valami fajmódosítási csomagot a hullának és az embernek is.