Nem akartam íratni, mint ahogy egy picit visszaolvasva látszik is.
De hát úgy hiányolta a kommentemet... Nem sérthetem meg a feljebbvalóimat azzal, hogy nem íratok nekik valakivel pár sort a negatív intelligenciaszintem perspektíváiról.
Az a baj, hogy nem vagyok egy eszlény, csak egy paraszt. De ne a jó, földművelő ember értelemben, hanem a bunkó-állat értelemben.
Így a magasztos godnolatokat sajnos primitív agyam képtelen befogadni. Egyszer kaptam egy Carlo Goldoni könyvet, de mivel a borítója nem égett jól, ezért ajtó alá szorítottam, ék gyanánat, hogy a szél (tudniillik itt Parasztföldén mindig fúj a szél) ne csapkodja az ajtót.
Szívesen megosztanám veletek, hogy hol lakom, de sajnos nem tudom a házszámot... Azt hiszem, a 4-es számú pajtában születtem. Bár nagybátyjám (aki egyébként elmegyúgyintézetben van, mert megőrüt) azt mondta, hogy a kert végében, a régi akólban...
Sajnos azóta döntésképtelen vagyok minden fontos kérdésben, hiszen a gyermekkori elnyomottságom később komplexusokhoz vezetett. Valószínű a skizofréniám is innen eredeztethető, az alteregóm roppantul hasonlít egy koszlott kecskére.