View Single Post
Old 10-30-2007, 08:07
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

****** (#******)
2007-10-27 ..
Helyezés: ****
Érték: 22122

Üdv.

Én én én egy komoly hangsúlyozom egy KOMOLY szövetségest keresek! Szóval én lennék a vezér meg a tagjai is a szövetségnek, de természetesen keresek is szövetségest vagyis komolyan keresek tagokat a szövetésbe.
Nah ha már tisztáztam hogy mit akarok akkor írom is hogy mi az elvárásaim:
- élőhalott fajú és varis képességű ország ő lesz a varázslónk!
- aztán kell egy szuper tolvaj egy ork neki nem kell vari neki csak sok tolvaja legyen (itt jön a trük majd a varis élőhalott fogja nyitni a kaput az ellenségre.
- hadis is kell az mindenképpen legyen fél-elf mert azok nagyon jók félig elfek és így nagyon erősek. Neki sok támadó kell és kevés védelem.
És itt jövök én mint majd hatalmas hozzá értő vezér és én termelő leszek sunyiban termelni fogok élőhalott országommal gazdálkodó vagyok és sok tanyám lesz mert ha engem leártóznak nem fog rám hatni a vihar meg a szárazság, de lesz sok tolvajom is hogy ne lopjanak le.

Előre is köszönöm a bizalmat várom a jelentkezéseket!
jaja és még valami msn nem kell meg semmi majd mindig írogatunk egymásnak meg ilyesmi. Gyakran nézzetek be az országotokba ugy kb havonta 1X, de többX nem is kell, mert megy az magától is VIP nem lehet az oridon az kizáró ok!
még valami beszélgetni sem szeretek ha írsz lehet, hogy nem írok vissza csak be veszlek a szövetségbe!

u.i.: és utálom ha valaki úgy ír valamit hogy nem írja alá!!!

Tisztelettel: Anonymus
Reply With Quote