Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 10-28-2007, 13:44
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Iris View Post
Na szepjonapot minden bator hoditonak...
Hat ami az esemenyeket illeti csak annyit szolnak hozza hogy igenis 1 jatekrol van szo....igenis foldet kell foglalni....de TISZTELT vezeto klan...ertsetek meg hogy NEM tudjuk felvenni veletek a harcot(jelenleg).....alig alakult meg a klanunk......bevertetek...ok semmi gond......tamadtunk mi is...kiprobaltunk a klantamadast....ossze is jott...orultunk is neki....de nemsokaig...mert jottetek ujra......aztan volt 1 bukott tamadasotok nallunk...en hulye meg amilyen hiszekeny vagyok elhittem amit Arwyl mondott hogy visszamentek a regi klanba es beken hagytok...de ejjel ujra jottetek.....1 kis seregcserevel.....mert ugyebar azt is elarultam neked hogy epp hogy kivedtunk....na de ez mar az en hibam.....de mind1......ami minket illet ti rontottatok el a dolgokat....ha hagytatok volna kicsit fejlodni maradtunk volna...de az se buli hogy amit felepitesz nappal ejjel 2x-eset elviszik....idelent ahol mi vagyunk szukseg van alvilag-magiara is....ti megtudjatok engedni magatoknak hogy anelkul is jatszodjatok es tanyara sincs szuksegetek mert senki se fenyeget titeket....nekunk viszont szuksegunk van mindenre....mert ha tanya nelkul nyomulunk akkor a napi kepzesbol ami bejonne elmegy kajara...es ugyebar akkor vege a fejlodesnek...ja es ne feledjuk el hogy az en klanomban 3 kezdo volt...akinek elegge elvettetek a jatekkedvuket.....en probaltam batoritani es konyorogtem nekik hogy ne toroljek az orijukat....

Rosszkor jöttetek ide, ennyi az egész, semmi más. Nem tudom mit beszéltél Sanyival, erről nem tudok nyilatkozni. Ha egy olyan aki eljutott A-ig törli az oriját az első veszteség után akkor az törölje nyugodtan. Inkább újrázna ha már mindenképpen be van sózva...
Ha valaki játszani akar akkor az visszajön és játszik, ha valaki meg úgy látja jónak hogy SZK-n marad akkor az tegye azt. Mi akkoris maradni fogunk ha csak 10-en leszünk a csoportban.
Ha valaki arra apellál hogy majd szépen SZK-ra megyünk mert kevesen vannak annak elmondom hogy ilyesmi nem fog bekövetkezni
Reply With Quote