Thread: Román 1/A
View Single Post
Old 10-28-2007, 08:47
Robin Robin is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Na csak hogy én is mondjak valamit ha már mindenki nyilatkozott:

Azt mondjátok nem segítettük a kis orikat. Mikor volt nálunk utoljára klánütés? Vissza leeht ebben a fórumban olvasni, benne van. Miután nem volt ez a tömeges SZK-ra menés akkor az első 10 ori volt a topban, abból 8 a miénk. Simán lehetett fordulni, volt is aki élt a lehetőséggel.
Ha egy klán annyi idő alatt mint amennyi idő volt, nem tud felkészülni a harcra hanem csak annyit tud elérni hogy SZK-ra megy ha támadják, akkor részemről az no comment.

Azt mondjátok hogy nem segítettük a kicsiket, mégis termelni kellett volna nekik vagy hogy gondoljátok a segítést? Sokáig semmilyen ütés ne mvolt a-ban a részünkről.
Azon megy a sírás hogy mindig felvettük amit kitettetek. És??????
Ha kitettek volna napi 40K egységet akkor már nem tudtuk volna felvenni. És mi van ha felvettük????? Nem kell egyetemi diploma hozzá hogy tudjátok hogy a piacon lévő milliós katonakitételek valszeg csorgatásra fognak kerülni ha felveszitek.
Egyszer sikerült is jó sokkal csorgatni minket, ahhoz gratulálni tudok.

Mindenki azt mondja hogy könnyű nekünk mert fennt vagyunk az elején. Amikor idejöttem akkor 2400 hekivel léptem, és mi is rengeteget termeltünk hogy fennt tudjunk lenni az elején. Ez azért tudtuk megoldani mert egy összetartó klánt hoztunk létre, olyat amelyik egyként tudja a dolgát és mindent megtesz azért hogy sikerüljön a legjobbnak lenni. Ha ti ennyi idő alatt sem tudtuk összehozni egy olyan klánt amiben van összetartás, van cél, és egyáltalán egy jó terv akkor valóban csak az SZK az egyetlen megoldás.

Nem a topklánban kell keresni a hibát, hanem a saját klánotokban akik ennyi idő alatt ne mtudta kegy egységes és jó klánt létrehozni/összefogni.

Végezetül csak annyit hogy akik csak sírni tudnak ahelyett hogy játszanának és igenis megmutassák hogy tudnak játszani, azokat nem tudom sajnálni egy kicsit se.

Igazán nevetséges hogy már oldalak óta az megy a topklán milyen szemét mert ne mhagyja a kcisiket békén. Ez egy játék, mindenkinek megvan a lehetősége a játékra, nekünk se kellemes fél évig ülni a seggünkön és termelgetni. Mégse sírunk hogy milyen dögunalom, pedig nagyonis az.

Minket is meg lehet fogni, azt nem mondom el hogyan, de meglehet mégha nem is könnyen.

Angolon Sanyiék klánjával harcoltam mikor mentem fel a pontlistán egy olyan klánba nami a szétesés és a tartalékok végén volt. És mégis mentem felfele egy elffel. Azért tudta megtenni mert tudtam mi a dolgom, tudtam hogy 1-2 napon keresztül egyfolytában gépnél kell lennem mert csak így tudok felmenni. Ez csak azért szólt hogy annak aki komolyan gondolja a játékot, annak elhivatottság kell.

Na asszem csak ennyit akartam mondani a kis monológommal, remélem senkit nem bántottam meg vele
Sok játékossal jóban vagyok (remélem ezután is leszek) a saját klánomon kívül az A-ból
Reply With Quote