Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
(Előre bocsi a hsz-ért, nem sértésnek szánom!!!)
Miért panaszkodsz? Hozzászokhattál volna magyarban (és az egész Big Gun) a másodhegedűs szerepére a Pannon mögött! A román ugyanaz mint a magyar csak kicsiben. Annyi különbséggel, hogy én nem kötök MNT-t a 2. helyen lévő "biggunnal" (és senkivel), és nem tartok egy talpnyaló klánt.
(Aki tudja tudja, aki nem nem, hogy mire gondolok.)
Mi a megoldás? Össze kell fogni a klánoknak ellenünk! (Természetesen nem JKSZ-re gondolok, félre ne érts!)
Csak így lehetett volna magyarban is a Pannon ellen tenni. Erre mit csináltatok? Az egyetlen olyan klánt aki segíthetett volna a szélmalomharcban eltakarítottátok. De mind1... ez már a múlt, és részben örülök hogy így történt. 
|
A román és a magyar A ég és föld. Itt a piac teljes egésze a ti kezetekben van. Katonapiac max árakon. Naponta kiszedve, tartalékolni egységeket szinte lehetetlen. Ha úgy akarjátok, akkor teljesen kiürítetek az egész piacot. Mivel vagyunk (voltunk) 25-30-an a csoportban ez nem is fog változni egy jóideig. Pláne, ha egyszer csak kiválnak országok (70-72% barakkal) és elkezdik leszedni a többi klánt. Olyanokat akik csak nemrégiben léptek fel A-ba és önfentartóak. Jó ha 50-60% barakknyi helyet tudnak csinálni, nemhogy 70-et.
Nemtudom mi köze van a Big Gun-nak a román játékhoz és miért kell mocskolni a nevét, ezt teljesen feleslegesenek érzem és igen is sértőnek!! Van a magyar A-nak is topikja, ott kiélheted magad és biztos szívesen válaszolnak kérdésedre a többiek is!
Így utólag én is örülök, h nem kötöttünk szövetséget veletek a magyar A-ban. Aki abban éli ki magát, h leveri a kisebb országokat, akiknek esélye sincs, azzal én nem akarok semmiféle kapcsolatot sem. Nem egyezik a játékstílusunk, te most feleslegesen lecsaptad a kicsiket, én magyar A-ban MNT-t kötöttem az extörpéddel, mert arról beszélt, h fodulni szeretne és azt kérte ne üssük le...
A játék nem erről szól. Ha bármelyik kisebb klán megtámadott volna minket és veszítünk, rendben van. Jobbak voltak és gratuláltam volna nekik. De amit ti csináltatok azt inkább nevezném leverésnek, mint csatázásnak.