View Single Post
Old 10-27-2007, 12:04
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Sálálá...

Tudja-e valaki, hogy hogy lehet feléleszteni egy laptopot, ami indításkor "Invalid HIBERNATION partition/file...RUN HDPREPEZ..." hibaüzenetet ad? Alatta villog a kérdés, hogy "Do you want to (B)oot or (P)ower down ?", de itt már igazából semmire se reagál.

Ez egy tegnap telepített XP lenne, telepítés után le lett csukva a teteje, és ma reggel derült ki, hogy a cmos eleme az kb halott, valószínüleg ez okozta a bibit.

XP recovery cd-re nem reagál, de mégcsak floppy-ra se, mindenáron ezt a hibernált állapotot akarja visszatölteni, ami nem fog menni. Már próbáltam a winyót Not Installed-re tenni biosban, az se segített.

Neten az "Auto-save-to-file" bios beállítás kikapcsolását javasolják a power management részben, de nekem olyanom nincs. Minden "Suspend" dolgot kikapcsoltam, ami ránézésre picit is kapcsolatos lehet a hibernációval, de továbbra se indul.

A bios egy "AMIBIOS HIFLEX 1.30", ide be tudok jutni, de semmi más.

Az is segítene, ha innen egy low-level formatot tudnék csinálni (eleve akartam volna ilyet, de nem találtam rá lehetőséget). Vagyis csak remélem, hogy segítene.

Tippek, ötletek?