Quote:
Originally Posted by Remedy
A varázslat sikerült. 13.813.592 aranyat sikerült létrehozni.
(Ez termeszetesen nem igaz, egyszeruen arra akartam ramutatni, hogy mennyire egymas becsuletessegere vagyunk rautalva ebben a topicban...) 
|
Ez tökéletesen így van.
De egyvalamit ne felejtsünk el: Ez csak egy jópofa szórakoztató játék, ahol az elsők nem akpnak hatalmas nyereményt, az utolsók meg nincsenek lesajnálva. itt mindenki nyer!
Akit konkrétan a varázslat érdekel, az tapasztalatot nyer, hgoy hogyan is működik, milyen tényezők befolyásolják a kimenetelét.
Aki meg csak úgy játszik, az meg nyer sok vigyorgó percet.
Aki annyira lezüllött, hogy egy ilyen játékban képes csalni... Hát arra nem találok megfelelő szavakat.
Úgyhgoy én megbízok mindenkiben, aki ide leírja az eredményét. Egész egyszerűen nem látom értelmét a csalásnak...
Én pl nagyon az utolsó helyeken kullogok... Mégse csalom magam feljebb. Mert én így érzem jól magam, hatalmasakat röhögök az egészen, és izgulok, hogy miután ellövöm a készültségem, ne verjenek agyon.
Szóval én élvezem ezt az egészet. Úgyhogy csak szánni tudom azt, akit az tesz boldoggá, hogy csal. Az nagyon kicsinyes egy dolog.

És szomorú, hogy egyáltalán előkerült egy ilyen dolog.
Én ezzel a TOPlista játékkal vidám perceket akartam szerezni a fórumozóknak, és nem gyanakvást szítani.