View Single Post
Old 10-22-2007, 16:07
Penya Penya is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Nos alapvetően nevetségesnek(annyira azért nem mosolyfakasztó) tartom, hogy egy nemzeti ünnep kapcsán várható, vagy nem várható tüntetésekről, harcokról kell beszélnünk...

Én személy szerint itthon fogok "ünnepelni". Munkaszüneti nap révén itthon lesz az egész család, amire egész évben ritkán van precedens. Talán lezavarunk este egy kártyapartit és beszélgetünk kicsit. Lényeg, hogy együtt vagyunk. Nekem ez sokkal többet jelent, mint keseregni órák hosszat a múlton.

És ha ezzel kezdtem rövid mondanivalóm, ezzel is fejezem be: ha lesz erőszakos cselekménnyel egybekötött tüntetés(nevezzük meg - vandálkodás) a fővárosban, remélem idén is kőkeményen fellép ezek ellen a rendőrség.
Ez nem nevetséges, hanem szomorú. Ajánlom Pesty László filmjét, arról hogy mi a nevetséges és mi nem.

A másik, azt hiszem legurítok egy sört a tiszteletükre, és előveszem Király Béla visszaemlékezéseit (Amire nincs ige), abból olvasok pár oldalt. Ja meg meghallgatom olasz barátaink dalát, az Avanti raggazi di Pest, avanti ragazzi di Buda-t.
Reply With Quote