View Single Post
Old 10-22-2007, 12:10
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by hami View Post
Semmiről nem maradtál le Laci. Croissant írására reagáltam

Sok mindenben egyetértek veled, sőt bizonyos dolgokban még Croissanttal is.
Ha nem kommentálja nekem valaki aki ért hozzá, kicsit unalmassá válhat a meccs:S
igen ez általában így van minden sporttal vagy játékkal, amit nem ért az ember azt nem is tudja élvezni bevallom 1.-re nekem se tetszett a sport, aztán elmagyarázták egyszer és azóta nagyon tetszik. tetszik benne, hogy ennyire betartatják a szabályokat, és a több bíró+videó bíró miatt nagyon nagyon ritka hogy egy birói hiba befolyásolhatná a meccsett. tetszik az hogy sokkal inkább észjáték mint egy sima foci meccs (aki nem látja át a játékot, az nem is érti hogy miért lenne ez).
tulajdonképpen egy valósidejü startégiai játék, ahol számit a "játékos" taktikai huzása (jelenesetben edző, ill. az irányitó) és legalább ennyire számitanak az egyéni teljesitmények az "egységektől", hogy a megirt figurát meg is tudják valósitani, pl egy futó playnél kell megnézni, hogy rendben hogy ott fut egy állatt, de meg kell nézni, hogy pontosan hogy nyitják meg neki az utat a falemberek,hogy időben legyen meg a folyosó, de ne túl korán, hogy a linebackerek leolvassák a playt hányan kisérik és blokkolnak pontosan elötte.

Reply With Quote