Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Hogy a témánál maradjunk. A rengeteg JKSZ miatt nem lehet feljutni A-ba. Már 2 országot töröltem 4. szintről, mert egyszerűen úgy ledarálnak, mint az állat. Akármilyen fajú, személyiségű, beállítottságú országgal megyek oda, mindig megfognak. Ha valaki lepattan földön, még aznap tele van az eseménylistám, hogy "infót tudtak meg x-y kör távolságból" És már jön is a nagyobb sereg. (nyilván MF-ek...) Tehát majd ha újra lehet játszani az 5-2 szinteken, akkor majd megyek A-ba én is. Most a 3. országgal vagyok 4-ben. Ez most elf. Eddig ott lekaptak 1 gnómot, 1 óriást, 1 élőhalottat, meg már nem is tudom, hogy mit... Eleinte csak újrázgattam az orikat fajváltás miatt, most már egyből törlök.
Tehát jelenleg számomra elérhetetlen az A, hiú ábránd lenne, ha oda vágynék.
|
Én is ott vagyok a 4. szinten az élmezőnyben jelenleg az 1. a nem szabis orik között, most amig a szöviben voltam folyamatsona mentünk fel hogy feltudjuk vinni a fedezőhatárt, most 1000 heki fölött vagyok kb 3 hete a 4. helyezett fedezőhatárja 812 heki volt. Az a baj a románnál hogy rengetegen szabin vannak így nem lehet följebb menni csak 5-6 körös ütésekkel s akkor sem biztos hogy beférsz mert elfek beíjazzák magukat s szöviben se igen férsz be hozzájuk. Annyit mondok hogy fedezz vagy üss s gyere feljebb mert mi is lassan megyünk feljebb s akkor megint visszaesik a fedezőhatár. egyébként az a legnagyobb probléma hogy 5. szintről 20.000 értékkel lépkednek fel a nagy semmibe az orik azt ott meg x*rban vannak mert ott ütni nem tudnak fedezni meg drága. Románokban az lenne a megoldás ha a top nem helyhez lenne kötve hanem földhöz, így mindenki rákényszerülne hogy igenis addig menjen fel amig el nem éri azt a bizoynos földmennyiséget. pl 5. szintről csak a maximális föld 80% val rendelkezőknek kéne mennie a topnak ami 480 heki lenne, így még mindig marad 2 hét 336 kör hogy magasabbra lépkedjen fel