Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Hogy a témánál maradjunk. A rengeteg JKSZ miatt nem lehet feljutni A-ba. Már 2 országot töröltem 4. szintről, mert egyszerűen úgy ledarálnak, mint az állat. Akármilyen fajú, személyiségű, beállítottságú országgal megyek oda, mindig megfognak. Ha valaki lepattan földön, még aznap tele van az eseménylistám, hogy "infót tudtak meg x-y kör távolságból" És már jön is a nagyobb sereg. (nyilván MF-ek...) Tehát majd ha újra lehet játszani az 5-2 szinteken, akkor majd megyek A-ba én is. Most a 3. országgal vagyok 4-ben. Ez most elf. Eddig ott lekaptak 1 gnómot, 1 óriást, 1 élőhalottat, meg már nem is tudom, hogy mit... Eleinte csak újrázgattam az orikat fajváltás miatt, most már egyből törlök.
Tehát jelenleg számomra elérhetetlen az A, hiú ábránd lenne, ha oda vágynék.
|
Annyi féle fajjal játszottál és mégse ment? Akkor nem biztos hogy a JKSZ-el van a baj. Tudod miért gömbölnek messziről? Azért mert túl nagyok a távolságok és alig lehet kit ütni. Én volt hogy 30 körre mentem ki támadni és mégse azért mentem mert azt akire mentem nem tudták beütni.
A románban más a játék mint magyarban. Meg kell állnod a helyed úgy hogy nincs a piacon se egység, se nyersi, a teki meg nagyon drága. (legtöbb szinten ígyvan)
Próbálkozzál, előbb-utóbb tuti sikerülni fog