Háááát ..
Kimi nyert .. kevesen láttak engem már így örülni,mint a kutyám ma este

A Gárdisták Avatása miatt csak az egyharmadánál kapcsolódtam be a versenybe,ezért az akkor már beállt helyzetet kellett néznem. El kell ismerni Kubica és Rosberg párharca tényleg idézte a nagy versenyek hangulatát .. de csak hogy ellentmondjak néhány előttem szólónak,láttunk már hasonlót,ha nem jobbat vagy izgalmasabbat a nagymenőktől is.
Kimi megérdemelten nyert,az évad második felére összekapta magát. Alonso sokaknak unszimpatikus a taktikázása és a stílusa miatt .. meg kell mondjam,bár KIMI FAN vagyok,nekem akkor is szimpatikus versenyző és állítom,hogy a mostani mezőny leg .. világbajnokabb pilótája. Hamilton az utolsó két,három versenyen bebizonyította,hogy bár áldott tehetsége és már-már isteni szerencséje van,attól még újonc a Forma 1-ben és nem igazán bírja fejben az ezzel járó feszültséget. Massa-t szintén nagyon jó pilótának tartom,bár számomra kicsit hirtelen és lobbanékony .. Hazai pályán nagyon jól versenyzett,uralta az egész hétvégét és csak azért nem nyerte meg a futamot,mert a csapat és a csapattárs érdeke nem ezt kívánta. Én még kinézek belőle egy világbajnoki címet ..
/ ha valaki tudja,hol lehet megnézni a neten a futamot,akkor szívesen vennék egy linket .. ha esetleg megtalálnám,akkor ezt kiveszem. Ha épp olvasod,akkor még nem találtam meg

/