Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 10-20-2007, 15:42
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
már többször is történt utalás erre itt a fórumon (a résztvevők tollából is), így én eddig meg voltam győződve róla, hogy szándékosan hagytad.
Nekem az volt a celom, nehogy Gyula olyan miatt keruljon at anarchba, amit nem is csinalt, csak azert, mert esetleg felreerthetoen fogalmazott.

Vegulis a (vélt) orszagatadasokkal nekem semmi bajom nem lenne, ha utana a forumon nem lenne ez a nagyarcuskodas....(hogy en vertem szet, en tettem jatszhatova 1/A-t, stb...) Ez kb olyasmi lehet, mint ha most beulne mondjuk Alonso autojaba Michael Schumacher, es megnyerne a forma1-et. Igen, nagyon jo volt, es ugyes, es effektive o nyerte meg a vbt, de elotte mas dolgozott meg a jo helyzetert, sokaig. Persze nagy valoszinuseggel ha Schumacher az ideny elejetol csinalja ezt, akkor is nyert volna....

Ha jol emlekszem Goldi inditott egy topicot, hogy ez legyen szabalyos, de (az en velemenyem szerint) szerencsere nem lett az. Vhogy nem tetszik az az otlet, ami anarchban van, hogy kimaxolt orik jelennenek meg szabin szerte a csoportokban, es kereskedni lehetne veluk...