Quote:
Originally Posted by Ati
Abban a tudatban, hogy játékostársunk nem prostituált, azt javasolni neki, hogy "további jó prostituálkodást" (nem ezzel a szóval hangzott el ez tegnap), szerinted sértő lehet?  Különösen miután az érintett játékos jelzi, hogy ez szerinte sértő volt?
De természetesen -- szintén csak a tegnapi napnál maradva -- skizofrénnek nevezni valakit szintén nem a fórumozók hatásköre, hanem egy orvoscsoporté.
Ugyanúgy, ahogy valakinek ember mivoltát megkérdőjelezni szintén.
Azt hiszem, hogy itt már elpoénkodjuk a dolgot, és valóban túlságosan komolyan nem is szabadna ennyi idő elteltével venni. Remélem, hogy a kedélyek lecsillapodtak mostanra már.
|
igazából az a része nem érdekelt, hogy ki és miért kapott és mennyi kitiltást, és jogosnak érzik e a játékosok vagy sem...
megkapták , letelik azt jól van
inkább az a része érdekelt, ami a a soraim között megbúvó kérdés volt, de nagyjából kapizsgálom a választ...
ha én sértőnek érzem, hogy lerendőrőz valaki, vagy bármi ilyesmivel "megsért". akkor egyéni bejelentgetés alapján ez is lehet bünti !!
vagyis mindegy hogy a beíró ürge hogy érzi, mennyire sértő amit írt vagy sem, ha az áldozat sértőnek érzi , járhat a kitiltás komolytalanabb dolgokért is, szándékosan írtam a rendőr példát , mert a prostituáltnak való nyilvánítást nem sorolnám a komolytalan sértések közé
érdekesség

azt hiszem az első kitiltásom pont, kevésbé olyan morbid viccekért kaptam az 5/us fórumról,mint amilyenek most itt az egyik topicban vannak, de ez nagyon rég volt...
biztos van jó pár játékos, akit sértenek az oda írt viccek, igaz itt megmondjuk nekik, hogy nem muszáj olvasniuk, mellőzzék a témát
megjegyeztem másik topicban is, hogy változnak az idők a moderálás, kitiltás terén, sokkal elnézőbb Ati, és sokkal megfontoltabban osztogatják a 168 köröket , mint régebben, ezért nem értem, miért megy a cirkusz mindíg a kitiltások miatt, sok játékos játszik úgy, hogy nem tiltják ki...
vajon mi a módszerük?