View Single Post
Old 10-16-2007, 20:40
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Kapcsolódási hiba

Sziasztok!

Megmondom őszintén, abszolút nem értek az alább leírt dolgokhoz, ezért kérem a segítségetek.

Szóval a történet: már a 2006-os FIFA óta mindegyik megjelent verzióval játszottunk haverjaimmal neten. IP cím alapján játszunk, van egy host és egy kapcsolódó személy.

Az eddigi verziókkal semmi bajom nem volt, de most a legújabbal(08) nem tudok senkihez kapcsolódni és persze hostként se tudok játszani. A tűzfal rákérdezett, hogy blokkolja-e a programot, én pedig nyomtam neki, hogy tiltás feloldása. Ergo ennek nem kéne a probléma okának lennie.

Aztán érdekes az is, hogy a FIFA és a whatismyip.com más címet ad meg IP címemül. Persze próbáltuk mindkettővel, egyikkel se ment. Router mögül játszok, talán lehet ez is hiba, csak nem értem, miért most jött elő, mikor régen nem volt ezzel gáz.

Összegezve: segítségetek kérném, hogy hogyan is tudnám megoldani a dolgot.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote
Sponsored Links