Quote:
Originally Posted by Cassandra
Míg nagyobb hektárszámon adottesetben csak 4óránként tud 1 ember akciózni valakivel szemben.
Nézzükcsak... Te egy kör alatt le tudsz húzni egy gnómtól (könyvtárkulcs nélkül és bent van a tartaléka) 15*4-5000 tekit (hasszám fogalmam sincs mennyit, ráadásul fél-elf esetében ez kb 5 körönként megismételhető), míg esetleg a hadis tud fosztani egy nagyobbat (ami vsz meg sem közelíti a lopott teki értékét) vagy 1*, 2* beföldeli... többször képtelen, mert addigra túl mesze kerül.
Szerintem igenis több kárt lehet okozni sok esetben a tolikkal, mint sereggel vagy legalábbis minimum annyit.
|
Igazad van, csak nem mindegy, hogy egy kis tartalékot hozol el, vagy a szöviből 2 hadis (min. ennyi szokott lenni többnyire) vagy te egyedül 2szer beföldeled, és konkrétan károkat okozol...
Az, hogy elviszel valamennyi tekit, hát istenem, max gyűjtöget még kicsit...de ha beföldeled 2szer, esetleg 4szer (2 hadi esetén), akkor veszik a föld, vesznek az egységek, stb...az szerintem nagyobb kár...
Biztos azért gondolom így, mert nem vagyok egy milliárdokat felhalmozó típus, és eddig, ami legrosszabb érhetett, az az volt, ha beütöttek