View Single Post
Old 10-16-2007, 07:01
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Cassandra View Post
Nézőpont kérdése, mert lehet, hogy az ütés ellen ugyanúgy nem tudna amúgyse védekezni, mint a lopás ellen... ergó teljesen mindegy, hogy be tudott e lépni az adott körben vagy sem.
De, ha tiltva van és nem tudja feltenni teszemazt a könyvtárkulcsot, akkor ugyanúgy "megkárosítod" mikor nem tud védekezni...

Azaz ha tudod hogy ki van tiltva és azért lopod le, az én szememben semmivel nem gerincesebb, mintha egyszer kifosztanád, vagy beföldelnéd, maximum nem kerül bele a krónikába.

Nekem egy kérdésem van, te 100%ig biztos vagy abban, hogy még sose vertél be egy tiltott országot sem?
Mert én a magam részéről nem, ugyanis nem szoktam ezekre figyelni, mint mondtamvolt, ha ilyen előfordult, akkor IJ.

Hmmm...ha az ütést olyan formán nézzük, ahogy azt te fogalmaztad meg, akkor nem tudom Ha az ütést hadászati akcióra vetítjük csak le, akkor nagyon is valószínű, hogy nem, nem ütöttem olyat
És hogy honnan tudom? Nem ütök én olyan sokat, hogy ez elvesszen, és annak eddig még mindig volt valamilyen visszhangja

De természetesen egyikre sem állítom, hogy biztosan nem ütöttem nem is állítottam eddig se