View Single Post
Old 10-15-2007, 19:38
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
Tudod én mindenféle műerkölcs nélkül lelopom, akit csak tudok, ha abból előnyöm származik, márpedig mi más (legalábbis rövid távon). Itt nem ez volt a kérdés..az ütés tudtommal még mindig csak hadi akcióra vonatkozó szó.
Mellesleg ha tudom lopni, akkor máskor is le tudom lopni, nem kell hozzá kitiltás...
Szóval jó lenne, ha a kiindult vitával a lopásokról eljutnátok az ütéshez is

És nálam akár műerkölcs, akár nem műerkölcs, de preztizs kérdése, hogy mikor ütöm be...a bünti lejárata előtt, vagy után...
Nézőpont kérdése, mert lehet, hogy az ütés ellen ugyanúgy nem tudna amúgyse védekezni, mint a lopás ellen... ergó teljesen mindegy, hogy be tudott e lépni az adott körben vagy sem.
De, ha tiltva van és nem tudja feltenni teszemazt a könyvtárkulcsot, akkor ugyanúgy "megkárosítod" mikor nem tud védekezni...

Azaz ha tudod hogy ki van tiltva és azért lopod le, az én szememben semmivel nem gerincesebb, mintha egyszer kifosztanád, vagy beföldelnéd, maximum nem kerül bele a krónikába.

Nekem egy kérdésem van, te 100%ig biztos vagy abban, hogy még sose vertél be egy tiltott országot sem?
Mert én a magam részéről nem, ugyanis nem szoktam ezekre figyelni, mint mondtamvolt, ha ilyen előfordult, akkor IJ.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote