Quote:
Originally Posted by Synkel
Na, akkor értsük meg a relációt. Nem azt mondtam, hogy pusztán azért ütök bárkit is, hogy neki rosszabb legyen. Ez nem természetem...
Az egész vita abból indult ki, hogy gnómmal kapcsolatban én azt mondtam, hogy kitlitása esetén le kell ölni a tolijait, aztán mikor lemegy a kulcs, és visszatér a teki a piacról, akkor lelopni. Bevallom, csináltam már ilyet, és ha úgy adódik bármikor megteszem újra. Nem azért hogy neki rosszabb legyen, hanem hogy nekem jobb. Ha gazdag gnómról van szó, akkor nekem sokkal de sokkal jobb lesz  És ezért tartom műerkölcsösnek az olyan kijelentéseket, hogy elvből nem ütök kitiltottat...
|
Tudod én mindenféle műerkölcs nélkül lelopom, akit csak tudok, ha abból előnyöm származik, márpedig mi más (legalábbis rövid távon). Itt nem ez volt a kérdés..az ütés tudtommal még mindig csak hadi akcióra vonatkozó szó.
Mellesleg ha tudom lopni, akkor máskor is le tudom lopni, nem kell hozzá kitiltás...
Szóval jó lenne, ha a kiindult vitával a lopásokról eljutnátok az ütéshez is
És nálam akár műerkölcs, akár nem műerkölcs, de preztizs kérdése, hogy mikor ütöm be...a bünti lejárata előtt, vagy után...