Thread: "Alapfilmek" :)
View Single Post
Old 03-27-2006, 15:15
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Tudjátok ezzel az erővel mia amüvész film a Terminátor az első részben még nem értjük meg a rendező virágok iránti mély érzelmeit a második részben sem mondanám, hogy kibontakozik. Node a T3 szal minden helyre van rakva szépen emgvan csinálva))) szal ccerüen árad belőle, hogy miylen mély szálak füzik a rendezőt a virágokhoz.

Különben szüleim szoktak a legjobban kiakadni amikr Picasso-t lefikázzom. Eccerün nem jók a képei. mondje gy képet példát mia a jó benne és mit add át neked a rendező.
Sok tekintetben egyetértek Apával. Kivéve Daliban
mert érdekesek a képei, de nem müvészi szempontból hanem, hogy a rejtett dolgok hogy hol vannak.
Külöben is szebb jobb lesz a világ egy picassotól??
valami érveket mondhatnátok. Különben ahogy nézzem a ti müvész film aktegóriátok az én jól megcisnált film kategóriámmal egyezik, de akkor mondjatokegy müvész filmet.

Mondok egyet én is Jött egy Busz) naha z müvész film, dehát aki végig nézzi annak gratulálok undoritó sé unalmas.
Ha meg kemény undoritó filmet nézzek maradoka z IChi the Killernél??

Hamár itt tartunk Takeshi Kitanot ismeritek?? szal neki alapfilmjei vannak!!! Láttam már jópárat. Zatoichi a kedvencem egyik kedvenc filmem plusz Karibb tenger kalózai. Onnan szeretem meg a félelem és reszketés Las Vegasbant is. szerintem elég széles skálán láttam filmeket...

a helyesírási hibákért bocs se kedvem se időm kijavitani nincs...