Sziasztok szerintem nem kell semmi. Már azt se értem miért lehet személyiséget gyüjteni. Ha végig gondolom elöbb utobb leszünk egy jó páran akik már nagyon kékek leszünk és nem elég hogy hatalmas rutinnal birunk még indokolatlanul plusz elönyhöz jutunk az olyanokkal szemben akik még csak most kezdik a játékot. Nem is csodálkozom egy két ember kirohanásán. Ha minidg pluszhoz jutatjuk magunkat akkor elég belterjes játéká fog válni a hod.
Szerintem ha valakinek meg van már az összes személyiség nöjön csak szépen a kék száma de ne jusson még több plusz hoz mert egy idö után a kezdök nem fognak tudni érvényesülni és elmegy a játék kedvük. Bár most is kiváncsi lenék mitkezd egy uj játékos egy olyan szövivel ahol a legkezdöbb játékosnak is kék 3 van? és mindenki csodálkozik mikor valaki kirohan hogy a sárba tiporták. Ugyhogy a véleményem az hogy a gyengét támogassuk az eröseket tartsuk kordába. Menjen a játék a dicsöségért kinek lesz nagyobb a száma? szoljon erröl.
Vélemény?
Ja igen arrol nem beszélve hogy mikor legalsó szinten ki jön egy ori jó magas kék számmal ugy a védelem alol hogy 200hekin fullos az orija arrol ne is beszéljünk
Last edited by laziga; 03-27-2006 at 15:49..
|