View Single Post
Old 10-14-2007, 13:20
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ugyan, hagy szóljak már én is hozzá a témához, most már van kedvem véleményt alkotni.

Lényeg: ha valaki a felmenőim emlegeti és ezt olyan szinten teszi, ami egy bocsánatkéréssel már nem javítható ki, akkor jelentem és amíg nem tud belépni, annyi kárt okozok neki, amennyit csak tudok. Hogy ez nem egy nemes és fair küzdelem? Ugyan, hagy ne sajnáljam már az illetőt. Ez egy játék és néha elborul az ember agya? Kit érdekel?! Pusztán önkontroll kérdése, hogy ilyenkor beleüt a falba, vagy inkább más szüleit szidja.

Normál esetben pedig nem szoktam megnézni, hogy egy ország, akit támadni szeretnék, ki van-e tiltva. Engem jobban érdekel a gömbje, krónikája és az épületlistája. Az egyéni problémái nem rám tartoznak. Amúgy sem szoktam a belső fórumot használni, úgyhogy nem nagyon vagyok képben, hogy mikor, kit és miért tiltanak ki.

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote