Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem vadászok a kitiltottakra különösebben, de ha valakit a környékemen ér ilyen "szerencsétlenség", akkor szívbaj nélkül elhozok tőle mindent amit bírok. És a magam részéről nem értem ezt a "műerkölcsöt" amit itt többektől látok, de lehet bennem van a hiba.
És egy talán idevágó érdekes adalék: egyszer voltam kitiltva életembe. Illetve kétszer, ugyanazon beszélgetés két leveléért kaptam 5 és 12 kört. a 12 körös kitlitás végére mikor vissza tudtam jönni, 9 kapu volt rám nyitva, némelyik egészen messziről, hogy pl lopni már alig lett volna érdemes. Úgyhogy én is azt hiszem, hogy az ebben a topicban leírtak nem tükrözik egész pontosan a játékosok többségének hozzáállást a témához, csak valamiért a többség szégyelli, hogy sokakkal ellentétben ő megüt valakit a kitiltás ellenére is.
Viszont ahogy Laci, és Xeper is kérdezte, mitől lesz büntetés a 168 kör, ha közben mi csoportszinten összefogunk és megvédjük a "szegény áldozatot"?
|
Azért azt magyarázd már meg kérlek, hogy eddig melyik hsz-ben olvastál olyat, hogy békehadjáratot indítana bárki is a kitiltottakért

Ez csupán egy egyszerű beszélgetős topic lenne, amiben ezt kidumáljuk azokkal, akik idejönnek
Már miért lenne ez műerkölcs? Egy másik embernek más jellegű hozzáállása dolgokhoz miért műerkölcs? Az én meglátásomban az erkölcsösség ebben az esetben egy sokadlagos dolog...