View Single Post
Old 10-14-2007, 03:03
J.Ati J.Ati is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Matador View Post
Viszont akit komolyan érdekelnek egyes szavazások,azok veszik a fáradtságot és regisztrálnak ide a külső fórúmra is,hogy kinyilvánítság egyet nem-,vagy egyetértésüket.Legjobb példa erre az elf-herélés .. mikor a legvisszahúzódóbb és legcsendesebb játékosok is regeltek és hangot adtak felháborodásuknak.
Tehát akit érdekel a szavazás,az szerintem igenis szavazni fog,még ha ehhez át is kell esnie egy fúrumregisztráción Aki pedig nem teszi,azt feltételezem nem érdekli a téma,tehát neki mindegy,hogy mi lesz a végeredmény ..
Nekem 2 éve még nem volt gépem pedig régen is hódoztam.Volt egy időszak ,hogy nem tudtam csak néha-néha belépni innen-onnan és nem volt lehetőségem arra,hogy órákat dekkoljak a gép mellett.Szóval akkor is szerettem a játékot és most is.Valójában a hódnak köszönhetem ,hogy vettem gépet
Végül regeltem külsőre is,"mert baromi sok időm van" most és ráérek olvasgatni.
Akinek csak egy orija van amivel mondjuk lassúban játszik és heti három alkalommal lép be az lehet nem regel külsőre csak pl. vendégként olvasgat,de az illető tagot is érinthet minden fontos kérdés

Tagok: 975
Kíváncsi lennék mennyi az aktív játékos ehez képest
Reply With Quote