View Single Post
Old 10-13-2007, 12:30
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nem akartam írni, de vmi miatt csak el kell mondanom a véleményem

Nos Deni nagyon megfontolandó dolgokat írt le és egyet értek vele!

Gyula nagyon jól rámutatott arra, h vannak rutinos öreg rókák v csak ügyes emberek akik jól forgatják a szavakat..., és tényleg jó lenne az előzményeket is vizsgálni bizonyos esetekben...
Ati: teljesen igazad van ez a legegyszerűbb képlet amit érdemes nagy mennyiségnél alkalmazni.

Persze gondolom senkinek meg se fordul a fejében, h vannak játékosok akik nem jelentik az üzenetet, mivel úgy vannak vele ha ő is így akkor én is úgy reagálok...
Pláne gondolom sokan a jelentésre még mindig úgy tekintenek mint vmi besúgásra v. gyávaságra.
Képzeld Ati gondolom nem hiszed de vannak olyan játékosok akik nem akarnak feleslegesen dolgoztatni titeket és ezért nem jelentik az üzenetet( eket).

Megítélésem szerint pedig a mostani forumon tapasztalt esetek egy részénél pont h túlzott szigorúságot láttam ( saját vélemény) , más esetekben túlzott engedékenységet.. Lehet a magyarázat rá az, h egyik esetet jelentették , másikat nem? Lehet már nem nézitek át a forumot?
Nem lehetne kicsit még következetesebben? (inkább költői a kérdés)

Végül bízom benne, h Ati te még mindig minden 168 körös esetett felülvizsgálsz mielőtt jóváhagyod, és érvenyesül az ítélet. Remélem így van és lesz.

Last edited by LotR; 10-13-2007 at 12:32..
Reply With Quote