Quote:
Originally Posted by Gyula
Elnézést hogy nem idézem be pontosan a fórum etikettet, de ha jól emlékszem valami olyasmiröl van szó benne hogy ha felmerüld benned a kétej hogy szabad e akkor azt nem szabad leírni.
Én is úgy gondolom hogy Ati bizonyos eseteket túlreagál, de ez szerintem maradjon így. Legyen inkább néhány ártatlan áldozat. Amióta nincsenek moderátorok rengeteget lazult a fórumon a fegyelem. Itt a külsőn meg főleg!
Azt látom hogy sok ember egyre többet enged meg magának.
Azt is gondolom, hogy az ilyen esetekben meg kellene tekinteni az érintet felek üzeneteinek előzményeit is. Tudod Remy te is ahogy én is hogy vannak olyan játékosok akik előszeretettel provokálnak, ilyenkor egy egy üzenet nem feltétlen sértő. de a beszélgetést teljes egészében olvasva, lehet hogy adott esetben a jelentő fél sokkal többet kaphatna mint akit lejelentett.
|
Egyetértek veled , én most se a büntetést kifogásolom , csak a súlyát , és igazad van volt elözménye a levélnek , de már nem áll modunkba jelenteni , 5 nap alatt törlödnek , és sajna 5 napig nincs belépés .
Nem akartam a hód ellen fordulni , igen is kell szabály , annélkül megbolondulna a világ Révész level itt forumba nem volt szabályos , ha azért kizárják törlik fájdalmasan de fejet hajtok . Ha bárkit megsértetem , azért elnézést kérek , nem ált szándékomba .De máskor is kifogok állni az igazamért , ha az én véleményem szerint igazam van .