View Single Post
Old 10-12-2007, 14:16
Révész Révész is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Felmenőági rokon emlegetése azonnali törlést, VIP tag esetén 168 kör kitiltást és az írási lehetőség megvonását eredményezi. Kivételt tenni nem áll szándékunkban, az ilyen magatartás nem való a Hódítóba.

(Ez most erre a konkrét esetre vonatkozik... Ha már idézel az üzenetből, akkor célszerű azt a részét is idézni... Persze ne tedd.)
Miért ha idéz a szövegből akkor mi történik? Kizárod innen, vagy végleg kizársz engem, mert konkrétan bemásolja ide az üzenetet. Nem felmenő ági rokonát szidtam nem azt írtam, hogy b***d szájba a k*rva anyád. Ennyire iskolázott vagyok, de úgy látszik Te nem, mert nem tudod mit jelent a felső ági rokon emlegetése. Keress egy értelmező szótárt nézz utánna vagy íratkozz be valahova, ahol elmondják Neked az általad említett szó értelmezését!

7 éve játszom ezzel a játékkal. Volt egy országom Révész néven 119430-as számon, amit sajnos törölnöm kellett, mert tönkre ment magán okok miatt.

Szóval 7 éve játszom, soha egyetlen büntetésem sem volt. Ha ez, hogy az "anyukádnak meg a haverjaidnak irogas ilyet" sértő, valamint az, hogy "van olyan, hogy az ember a pöcs rossz végén van, mi is voltunk már ott, most Te vagy", akkor valami nagyon el van rontva nálatok! Tudod miért, mert leszarjátok a játékot és a játékosokat, mert Neketek csak pénz számít!!!!

Amióta beindult a VIP tagság puszira megy nálatok minden, hogy mennyire jól fizető a csóka, hát akkor védjük meg, mert mennyi embert hozhat a játékba amitől mi qrva jól fogunk élni!

Ja a következő amit csinálni fogsz, hogy moderálod a levelet és innen is kizártok, mert csak erre van képesítésetek, meg szuper üzenetre, hogy most már tudod mit kellene csinálni állj fel a padlóról és csapj vissza. Na tudod kinek írogass ilyen szövegeket. Beírjam vagy el tudod olvasni abból a levélből amit a srácnak írtam.

Most, hogy megsértettelek, nyugodtan törölheted az országom, sőt a többit, mert ehhez neked jogod van. Ja és gyorsan moderáld ki a levelem nehogy sokan elolvassák, mert rossz fényt vet a kicsi pofikátokra.

Anagyias banda vagytok!!!! Na most örülj és verd magad a földhöz, hogy mekkora spíler csávó vagy!!!
Reply With Quote