Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 10-09-2007, 21:29
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

A budapesti DonPepe egy adag moslék. Nem tudom, hogy azt a szakácsot honnan verbuválták, de talán a börtönből...

Pesten 3x ettem DonPepét, és soha többé nem fogok, borzasztó.

De most Pécsen élek, és az itteni viszont hihetetlenül finom! (Legalábbis nekem nagyon izlik!)

Ez nem marketing. Sokszor dolgozom este, vagy hétvégén, és ilyenkor nincs lehetőségem se ott kaját csinálni, se ennyit vinni magammal. Ezért általában, ha meleg kajára vágyom, rendelek valamit.
És emlékezve a pesti borzalomra, Pepétől semmit nem rendeltem sose. Mindig más pizzástól. Aztán egyik hétvégégi ügyelet alkalmával a kollégám onnan rendelt. És megkóstoltam, és állati jó volt! Aztán ettem megint, az is jó volt. Sőt. Szerintem Pécsen a pepénél lehet most a legjobb pizzákat megrendelni. Az ittenit az ajánlani tudom mindenkinek.

Sajna Theo papával még nem futottam össze, a XI. kerületen csak átszaladni szoktam, amikor leszállok Ferencvárosnál a vonatról, és rohanok a 103-as buszra, aztán Kelenföldön arról le, és a gyors 7-essel tovább. És Kelenföldön meg felpattanok a Zengő IC-re. Úgyhogy nem volt időm eddig körbenézni.
Reply With Quote
Sponsored Links