Thread: "Alapfilmek" :)
View Single Post
Old 03-26-2006, 20:02
director
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Quote:
Originally Posted by Half
láttom pirosat osztasz azért nem msoolyogtál annyira. Nem tudom mire sértödtél meg. Én nem szeretem a müvészetek nagy részét. Főleg amüvész filmeket nem.
Megkérdezhetném apám valószinü több filmet csinált mint te. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy te tuti elfogult vagy mert ezek szerint kezdő director vagy:D
mondhatnál pár konkrét újdonságot az utobbi 10évből.
Elég sok filmet láttam mostanábbam apámank van egy ksi gyüjteménye.
Az egész családom tudja, hogy olyan vagyok amilyen müvészetekkel és filmekkel kapcsoaltban ezt nem kellett volan magadra venni.

Mond már meg lécci miylen filmeket csináltál?
megnéznék párat. lehet, hogy megváltozna a véleményem.
nem sértődtem meg, csak nagyon nem értek egyet. ennek jelzésére használom azt a szép színt:)

egyébként a nevet hamarabb szedtem fel, mint - nemhogy kamerám - fényképezőgépem lett volna:) semmi köze a nevemnek a filmezéshez..

és nem csinálok filmeket, mert például sosem akartam komolyan ezzel foglalkozni, nincs rá pénzem, időm, türelmem, és egyéb hasonlók:) de van pár aranyos rövidfilmem, meg riportok, és animációk, amik évek óta arra várnak, hogy vki megvágja őket.. majd egyszer, ha nagyon uncsizom:)
tehát nem vagyok filmes, csak szórakozom ilyesmivel, ha éppen olyan a kedvem

de látom visszaadtad a pirosat.. megfigyeltem már, mindenki visszaadja:D totál full semmi értelme így:) mind1

Last edited by director; 03-26-2006 at 20:05..
Reply With Quote