Thread: Foci
View Single Post
Old 10-07-2007, 14:29
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post

2. Pax a zsidó nem egy faj vagy egy rassz. a zsidóság elsősorban egy összetartó vallás, és 1 nép. de ez a 2 nem feltétlenül 1ezik meg. (zsidó származásu keresztények, vagy keresztény családból származó zsidók... stb.) De ugyanúgy lehet magyar egy zsidó is mint te vagy én. úgyhogy attól,hogy zsidók alapitották a csapatot, Magyar állampolgárok is egyben... ez kb olyan mint hogy én mint ateista elkezdenék mocskos keresztény csapatozni...

Amúgy pedig közel 0 azok száma akik tősgyökeres magyarok. mert nagyon sok nép keveredett közénk, sőt nem 1 nép még a honfoglalás elött csatlakozott hozzánk (pl romák is voltak már köztünk a honfoglaláskor is)
Én egy szóval nem mondtam, hogy a zsidóság egy rassz. Vannak europidok, mongoloidok, negridek, stb stb stb.. Nem sorolom fel a rasszokat.

Az a baj, hogy pechünkre a zsidóság került elő, és ezen lehet csámcsogni, meg lehet fasisztázni, aki le meri írni azt a szót, hogy zsidó... Mert ugye a médiából ez van belénk sújkolva 1944 óta... Nevetséges!

Lefogadom 100.000 forintban, hogy ha az MTK-t mondjuk franciák alapították volna, akkor SENKI AZ ÉG VILÁGON nem botránkozott volna meg azon, hogy azt mondom, 'francia szellemiségő csapat'... Egyszerűen átsiklott volna mindnekinek a szeme fölötte... De hogy zsidó, akkor rögtön nekem lett esve, hogy milyen antiszemita gondolkodásom van.

Erre ennyit mondok: LOL !!! OMFG ROTFL LOL !!!!!!!
Aki ezt beveszi, annak úgy kell, szánalmas, és sajnálatra méltó.

Nem tudom mirét "kínos" leírni, vagy kimondani azt a szót, hogy zsidó????? Ez olyan, mintha rám azt mondja valaki, hogy magyar vagyok, és én ettől ideggörcsöt kapnék.... Jézus segíts... Ez ultraprimitív dolog. Úgyhogy utólag is köszönöm, hogy azért, mert fradista vagyok, és egy zsidó csapatra azt mondtam, hyog zsidó, máris én lettem a nagy neonáci.

Annyira szánalmas, hogy már röhögni sem tudok rajta.

Viszont abban nem értek egyet, hogy az állampolgársággal valaki az is lesz, milyen állampolgársága van.

Már sokszor leírtam, leírom ide is ezt a példát:

Attól hogy elköltözöm amerikába, meg tanulok angolul, és kapok egy állampolgárságit pár év múlva, attól még nem leszek amerikai.... Amerikai állampolgár lehet, hyog leszek. De amerikai soha. Attól én még magyar maradok! Attól én még megünneplem a Karácsonyt úgy, ahogy itt szokás, gyertyát gyújtok minden év június 4-én, és október 23-án. Magyar leszek. Nem amerikai. Hiába élek ott.

És ha alapítok ott egy (vonatkoztassunk el a focitól) éttermet, az lehet, hogy az amerikai cégbíróságon lesz bejegyeztetve, és amerikaiak fognak enni benne. De sose lesz igazi, 100%-osan amerikai étterem.

Szóval állati jó lenne, ha leszálnának egyesek arról, hogy mert valaki leírja azt a szót, hogy zsidó, akkor tele kell kürtölni a fórumot, hogy mekkora fasiszta... Mert pofátlan hazugság.
Reply With Quote