1. is nem értem miért kellett provokáló hsz-eket irni Gee topicjába. a topic maga nem provokáló. de ha téged provokál hogy valaki topicot nyit egy foci csapatnak akkor lehet veled van a gond (ez persze nem lenne igaz, ha direkt egy másik csapat topicjának megnyitására lett volna ez is...)
Sztem igenis van létjogosultsága annak a topicnak, és ha vki szerint rossz ötlet volt megnyitni annak van a téma mellőzése funkció.
Én se szeretem fradit és ezért nem is fogok oda irni.
2. Pax a zsidó nem egy faj vagy egy rassz. a zsidóság elsősorban egy összetartó vallás, és 1 nép. de ez a 2 nem feltétlenül 1ezik meg. (zsidó származásu keresztények, vagy keresztény családból származó zsidók... stb.) De ugyanúgy lehet magyar egy zsidó is mint te vagy én. úgyhogy attól,hogy zsidók alapitották a csapatot, Magyar állampolgárok is egyben... ez kb olyan mint hogy én mint ateista elkezdenék mocskos keresztény csapatozni...
Amúgy pedig közel 0 azok száma akik tősgyökeres magyarok. mert nagyon sok nép keveredett közénk, sőt nem 1 nép még a honfoglalás elött csatlakozott hozzánk (pl romák is voltak már köztünk a honfoglaláskor is)