Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum
Az, hogy a 21. században ki mit vesz át kitől, az egy dolog. Mert az nem számít semmit, csak és kizárólag a pénzről szól. Ott eltűnik a szellem, a szív, sőt, még maga a foci is. Ott csak a nyereség számít, más nem. Ezért attól, hogy egy angol befektető pénzt tesz egy magyar csapatba (Legyen ez a Fradi, vagy akármelyik másik, én most csak általánosságban beszélek), attól az a csapat még nem lesz angol...
...Egyébként az MTK-ról van szó. ~~Ma viszont már létezik.
Abban nyilvánul meg, hogy zsidók alapították, és zsidók pénzelik, 1988-tól egészen a mai napig. Meg egészen addig, amig MTK fog létezni. És nyilvánvalóan szellemiségében oda kell tartozzon a csapat is. Hiszen hogy nézne ki, ha "köpködnék" azt, akitől a pénzt (fizetést) kapják... Tehát nyilván való, hogy szellemiségükben ahhoz a körhöz tartoznak.
|
Magadnak mondasz ellent.
Meg ugye, kérdés, hogy provokáció történt-e a másik topicban. Nem Gee, nem történt. Leírtam, hogy ezt nem kellett volna. Nem a csapatot szidtam, nem a szurkolókat küldtem a búsba, annyit fejeztem ki, hogy azt a topicot nem lett volna szabad beindítani. És nem azért, mert itt a magyarság nyílt eltiprását kedztem el, hanem mert maga a topic a provokáció.
Bármennyire is fáj, az MTK magyar csapat. Privát üzenet formájában megkaptad, miért is gondolom én ezt így, ezért nem írom le újból. Sokan sok féleképp póbálják akadályozni a csapat működését, létét, de akkoris magyar csapat. Az MTK-nak szurkolni nem bűn és a legmesszemenőbbekig nem hazaárulás.
Zsidóságról: volt tanáraim, jó barátaim vannak, akik zsidó vallásúak és inkább magyarok, mint sok nagydarab, kopasz, elvadult, rasszista barom. Így megkérnélek, hogy amennyiben Izrael országával van bajod, azt ne az MTK-val kapcsolatban írd le, amennyiben a zsidó vallással van problémád, akkor inkább halgass.
Csak remélni tudom, hogy a saját elvakultságod ellenére hajlandó leszel más véleményeket is befogadni. Eddig barátként tekintettem rád, értelmes embernek véltelek. Remélem nem cáfolsz ezekre rá. Illetve újra elmondom: nem feltétlen az a legnagyobb magyar, aki a leghangosabban üvölti.