Thread: Foci
View Single Post
Old 10-06-2007, 12:12
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Áthoztam ide Pax Hungaricum témájának a vitatkozó részét, mert egyrészt tetszik a topic (attól hogy nem szeretek egy csapatot, még tudomásul veszem másnak a rajongását és az elkötelezettségét), másrészt viszont nem akarom szétoffolni. Javaslom az offolást ott elkezdőknek is hogy fáradjanak ide át, tiszteljék meg ennyivel Pax topicját, főleg hogy külön kérte a nagyérdeműt hogy ne ott essenek neki.

Viszont lenne egy-két apró észrevételem:
"Nézd, én Magyar vagyok. Itt születtem, Magyarországon, Európában.
Haza-, és Európaárulás lenne egy olyan csapatot szeretnem, aminek a gyökerei (akármilyen régre is gyökeredzik vissza) nem 100%-osan európaiak, vagy magyarok.
Egy szellemiségében izraeli csapatnak, mint amit te feltűntettél az aláírásodban, nem áll módomban 'hazai'-ként szeretni.
Elismerem a teljesítményüket, hogy mindig ott vannak az NB1 'TOP'-jában, de szeretni sose fogom őket."

1. Nem attól lesz valaki magyar, hogy a Fradinak szurkol.
2. Nem tudom, hogy melyik az a "szellemiségében izraeli csapat", amelyikről szó van, de ha az, amelyikre gondolok, akkor csak jelzem, hogy annak idején, amikor alapították, Izrael még nem létezett...
3. Nem tudom, miért haza- és európaárulás egy "szellemiségében izraeli" csapatnak szurkolni, egyáltalán mi az hogy "szellemiségében izraeli"? Miben nyilvánul ez meg?
4. Ez a "hazaárulás" megint csak az izraeli dogokra érvényes, tehát ha pl.a Fradit megveszi az a bizonyos angol úriember, akkor a Fradit szeretni hirtelen hazaárulás lesz, vagy az természetes dolog, befektető bárki lehet csak izraeli vagy (úgy általában) zsidó nem?

Last edited by laci; 10-06-2007 at 12:16..
Reply With Quote