View Single Post
Old 10-05-2007, 10:40
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
Ami a javaslatot illeti:
-engem tökre nem érdekel, mert nem érint, hogy ha 0 hekin is kopik a teki, de vannak akik önhibájukon kivül pl. tapasztalatlanságuk miatt kerülnek lejjebb, öket nem kéne még ezzel is büntetni, aki meg eddig jksz-el vagy taktikával megoldotta, hogy aláüssék(200h) hát azt az 1% ez után sem fogja érdekelni, megoldja, ezért ennél a javaslatnál még az is jobb, ha minden marad a régiben

-ha már változtatunk emelkedjen a kopási határ 201 hekire
a,- A határ emelkedése mindenképp csökkentené a jksz-k számát ez pozitivum, talán emiatt többen kezdenének 200 hekin tekit irni, viszont több lenne a zsákmányra váró ori is, kevesebb lenne az 50% feletti könyvtárarány talán, igy pezsgöbbé tenné a játékot.
b,-ha minden marad a régiben, akkor a megbeszélt ütések ez után is meglesznek, több lesz talán az anarch(ha rászállnak a témára az adminok), de sajnos több olyan is lesz közte, ami téves áthelyezés. (márpedig egy régi játékos, aki nem kevés pénzt ölt a vipbe, ha másért nem is, ezért, tutira a falhoz vágja a gépét, és az életbe nem ül hod elé még egyszer, mint ahogy a közelmutban tapasztaltam jó néhány tulajnál).
Ennyi. Ez pontosan így van. Ez nem arról szól, hogy az alacsony hekis JKSZ-ek 100%-t kiszűrjük. Aki azért ütteti le magát, hogy ne támadják sokan, az nem azért megy le, hogy tekit írjon. elgalábbis elsődlegesen nem.
Tehát itt ezekről a JKSZ-ekről szó sincs, és fogalma sincs, miért keverik ide ezeket a leüttetéseket egyesek.
Ez a topic konkrétan a 199 hekis tekiírókról szól, akik JKSZ-szel mennek oda.
Úgyhogy nem kéne büntetni azokat, akik nem emiatt vannak ott, hanem amiatt ,mert kezdők/gyengék és leverték őket oda. Nekik az az 1% emelés is érvágás. Akik meg direkt üttetik amgukat oda, kiröhögi az 1%-os kopást.
SEmmi értelme, hogy 200 alatt kopjon.
Továbbra is fenntartom, hogy az egész kopáshatár-rendszer 1 hekivel legyen megdobva, és kész. Az kiszűr egy rakás JKSZ-t, nem fáj senkinek, és a kezdőket sem csorbítja még jobban. (Szerintem)
Reply With Quote