View Single Post
Old 10-05-2007, 00:29
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by TechnoMage View Post
Ha kereskedő hullád van akkor fölösleges a 30% torony. És azért az 57% barakk még messze van a kizárólag védelemre berendezkedéstől :P
en 1altalan nem errol beszeltem. en erre reagaltam:

Quote:
Originally Posted by TechnoMage View Post
Jah amit nem írtam, hogy az a lényeg, hogy nem a lovas kezdeményez. És szerintem a 15% torony íjásszal az a max ésszerű védelem, amit egy hullából ki lehet hozni.
es ez termeszetesen nem igaz. le is irtam miert. az 1 dolog, hogy neked mi az esszeru, de ugy latszik mas velemenyt nem fogadsz el, tehat mindenkinek csak az lehet esszeru amit mondasz. az meg hogy kereskedo vagy sem, nem hiszem, hogy meghatarozza a szukseges tornyok szamat.

szoval igenis letezik mas esszeru vedelem maximalizalas is, mint amit te annak latsz.

de nehogy az legyen, hogy a tied erosebb, igy a te altalad vazolt 57%+15%, lehet az en altalam leirt 30%+30% helyett 36%+36%, vagy mondjuk 42%+30% is.

latszolag nincs kulonbseg vedelem tekinteteben, de tuzgolyozd meg es gyujtsd fel mind1ik verziot, es az en verziom ereje is csokkenni fog termeszetesen, de minuszos fogival a tied elleneben az enyem megis magasabb vedoerot fog kepviselni amig vissza nem jon a lakossag. mert a tuzgolyo kevesebb kart fog okozni a kevesebb seregben es az emberhiany kesobb fogja kikezdeni a tornyok teruletbonuszat.

Last edited by Smooth Scroller; 10-05-2007 at 00:32..
Reply With Quote