View Single Post
Old 10-04-2007, 16:22
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
Csofika nemcsak hogy próbáltam, de erősen működőképes is tud lenni.
Azt kell megjegyeznem, hogy a Te perverz igényeidnek (mindenáron oknélkül kárt okozni) nem felel meg a dolog, de igen igen hatékony. Valószínű az probléma lehet, hogy itt nem tudnál félig rejtve tevékenykedni, és ha már az egyész csoport a véredet kívánja akkor biztosan lenne ember aki le szed onnan. Tehát a tolis szövit csak okosan és nagy diplomáciai (vagy pszichológiai) érzékkel lehet megcsinálni.
Ja és a "jó közepes toronyíj" az nokedli, egy felbőszített ork ha beveszi a tekit
símán agyonveri a "jó közepes" toronyíjadat és onnantól az országod már csak préda...
Szia Pali

Csofikával ne foglalkozz, nem teljesen ép szegénynek a lelki világa. De ennyit róla. Én többé nem foglalkozom vele, remélem többé nem is ír ide. Addig is, én letiltottam.

De egy picit rád kell cáfolnom.
Ha van 4 fél elf egy szöviben, és nekik megy egy ork... Hát... nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem az ork megy szabira... 3 rágyújtja a házakat 1 meg lelopja a tekijét 20 másodperccel azelőtt, hogy a serege (ami valószínűleg csak maradék sereg, mivel feltételezhetően leáll jópár barakkja) megérkezik, akkor már nincs ideje visszavenni a tekit, aztán fogják, és mind a 4-en leártózzák varikkal is.
Ha ezek után valami csoda következtében mégis beveri az egyiket hekire, akkor még roszabb, mert megugrik a pontlistán, és esetleg alá kerül 4 toli. Ő meg bukta a felfelé támadást.

Ha van 4 ork, az más tészta. Akkor ha sokat forgolódnak mészárra meg pusztira, akkor egy idő után a tolik feladják, mert vissza kell csinálni az üres hekiket, meg a sok lemészárolt tolit, varit, íjat.

De egy felbőszült ork totál esélytelen egy 4 tolis szövivel szemben. (Szerintem)

Legalábbis most az egyik csopiban 2 tolval van szétszedve 4 másik. És semmit nem tudnak csinálni. Néha befut egy ártó, vagy egy mészár... De hát olyan vagyon lett kilopva belőlük, hogy röhögve visszaveszek mindent. Nekik meg elfogyott a pénzük, és nem tudják pótolni a tekiket. Lassan fel fogják adni. Pedig 2x annyian vannak. Ha a tolik lennének 4x annyian...

/Továbbra is tolimániás vagyok/

Sonnenuntergang
Reply With Quote