View Single Post
Old 10-04-2007, 13:13
Kubbi Kubbi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
szóval ne lovagolj a szavakon...
Ez biztos vicc, mert erről szó sem volt. Lécci olvasd el még 1x figyelmesen amit írtam.
Teljesen mind1 hogy kezdő, nem kezdő, tapasztalt...

Amik itt lehetnek jksz-ek, az ugymond vihar a biliben. A pofátlan dolgokat fentebb kell keresgélni. Ezért nem is értem miért böki a csőrötöket jksz fészek jelzővel. És hogy ezt meg kell szüntetni. Szerintem meg inkább a földleadásokkal kellene valamit kezdeni. Jójó ez is föld leadás.
De nekem nem mind1 hogy a kezdők között megy-e ez, 1-2 hektárral, vagy ott ahol már verseny is van, és esetleg több 1000 hektárral történik ez.

Mivel a kezdők nem állnak le tekit irogatni, ezért ez a módosítás éppen a kezdőket szivatja. Mint ahogy korábban is írtam én ez esetben biztos ujrázgatnám a pénzem. Tehát csak egy tüske lenne az ülepemben a kis hekis kopás, de egy kezdőnek marha nagy problémát fog jelenteni.

Mert ugye 120könyvtárral, is csak az kezd irogatni akinek van fentebb 2-3 országa. Azok meg már nem olcsó prédaként szorják a tekijüket.