View Single Post
Old 10-04-2007, 12:48
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Pax Hungaricum View Post
Pedig Richardka, én mást állítok. Ugyanazon körülmények között (ugyanakkora táppal, ugyanakkora hőmérsékleten, ugyanakkora %-os tuninggal) nekem már égett le intelem, AMD-m meg még soha. És nem szajkózok. Ki van próbálva. Pusztán a tapasztalataimat írtam le, semmi marketinfogás nem lappangott az írásaim mögött. (Kivéve annyi, hogy aki tuningolni akar, az AMD-t vegyen, meg nVidia-t. De ezt nem csak úgy írom, hanem sok év tapasztalata miatt.)

Nekem ez jön be. Ha valaki esküszik az Intelre, hát esküdjön, én őt meggyőzni nem akarom. Vegyen Intelt. De én nem fogok az biztos.
Hoppá) ugy látszik nem jött le az irásom.

Azt irtam van mindkettő nekem. És egyik se jobb mint a másik, mindkettő stabil, gyors és semmi bajom nincs velük) igazábol az a kérdés kinek mennyi pénze van mennyit szeretne rá szánni) ha valakinek kevés a pénze akkor vagy lesz gép vagy vesz mondjuk Ájemdét
Én még Intel procit nem láttam leégni) pedig iszonatos mennyiség ment át a kezem között. Megjegyzem AMD-t se)

Igazábol az sütne le a mondanivalombol. Tökmindegy hogy AMD vagy Intel, Ati vagy Nvidia. A lényeg te meg legyél a saját gépeddel elégedve, és akkor Happy

modositok egy kicsit.
A tunning nem érdekel, lehet hogy lehet az otthonit is, de nem teszem, mert nem játszom a géppel
Reply With Quote