Ennyi erővel lehetne az is, hogy mindenkitől elveszünk mindent.
Nem értem miért zavar mindenkit ez az őrült nagy jksz, és csalás ami az 5. szint alján van...
1-2hekiről van szó. (mondjuk engem lekaptak anélkül is.)
Arról persze mindenki halgat, hogy milyen korrupció megy az A-ban, és a topokban. Mert megint azt kell elkapni aki kicsiben seftel, és nem azt, aki több 1000 hekit oszt szét a szövijei között...

Mondjuk ha ez be lenne vezetve, csak annyi lenne elérve, hogy pl én az L lenti részében irogatnék. Amíg le nem telik az 500kör. És asszem ujrázgatnám a vagyonom. Az mennyivel lenne jobb?
Semennyivel. Amit megoldottatok 200hekin, tovább kentétek a 4. szintre.
Én azt mondom, hogy senkinek nincs megtiltva, hogy tekit írjon, vagy éppen azt kezdjen az ő földterületével amit akar.
Ennyi erővel a jaj de sok bányája van, ezzel elértékteleníti a nyersanyagot dráma lesz a következő...

Illetve akit megfingattok ezzel, azok a kezdők. Én eddig is kitettem a tekijeim a kopás elöl. Más is megteszi.
Quote:
Originally Posted by Zsáni
a problémám az, hogy a kezdő országok, vagy éppenséggel rövid ideje játszó országok is ugyanezt csinálnák, és ezzel csak szponzorokká válnának a fentebbi szinteken a régi játékosok számára.
|
Én azt tapasztaltam, hogy a kezdők még csak ki se irogatják a max tekit, már elmennek felfedezni.
De ezek szerint elkerülöm a milliárdos kezdőket. Mert minden kezdő álma, hogy ne csináljon semmit 5 hónapig...