Quote:
Originally Posted by Zsáni
Én nem támogatom, aki pénzt akar gyűjteni, szenvedjen meg érte, és menjen fel a csoport tetejére...
így is sokan azon kárognak, hogy sok pénz van játékban....
|
5/V-ben megdobhatna valaki egy kevéssel abból a sok pénzből...

(<<ez vicc volt).. Amikor legutoljára az orimban voltam, asszem 30 ezer arany volt benne.

(<<ez sajnos nem..

)..
Egyébként meg nem tudom miért jobb az, ha lezsírozza pár haverral, hogy felengedik a top tetejére írkálni, mint hogy 199 hekin csinálja ezt.
Szerintem sokkal nagyobb szenvedés 199 hekin hónapokig ücsörögni, és nem csinálni semmit (unatkozni), és parázni, hgoy mikor vernek rommá a 200 hekis erős szövik, mint hogy gyorsan felütöm magam a topba, és ott JKSZ-gel 'békénhagyatom' magam. Majd a 40 könyvtár helyett 400-ból ontom magamba a tekit. Szerintem ez nem nagy szenvedés. Szerintem meg aki 199 hekin hónapokig türelmesen vár arra, hogy vagyona legyen, az meg megérdemli.
Továbbra is Grabi oldalán állok. Szerintem egész egyszerűen 1 hektárralal meg kéne emelni a kopáshatárokat. 1-200=0%, 201-400=1%, 401-600=2%, 601-800=3%, 801-1000=4%, 1001-fölött=5%. Még mindig úgy látom, hogy ez kiszűrne egy rakás alacsony hekis JKSZ-t, de nem okozna gondokat.
A gondoknál arra gondoltam, hogy pl 200 hekin 5% kopás, halott csopik... Vagy éppen az a szerencsétlen játékos, aki nem azért van 200 alatt, mert tekit írni akar magának, hanem mert mondjuk agyonverték 5-ször, és lepofozták mondjuk 150 hekire, azt még ne sújtsuk azzal is, hogy kopjon ki alól a tekercs. Mert mondjuk kell 7 könyvtár, hogy szinten tartsd a tekercseidet. Nem mindegy, hogy 300 hekin tartassz 7 könyvtárat, 200 hekin, vagy 150 hekin. Legalábbis az ország területéből elfoglalt % nagyon nem ugyanaz.
Aki meg 199 hekin írja magának a tekit mondjuk (csak példa) 60 könyvtárból, annak meg majdnem mindegy, hogy 0% vagy 1% a kopás, mert így is úgy is gyorsan túlírja magát, és vagyont halmoz fel. Mondjuk 1% kopással tovább fog neki tartani kb 1 héttel...És ugyanannyi vagyonnal kezd el bemászni a TOP-ba, mintha 0%-ot kopott volna.
A 200 heki alatti kopás szerintem nem szűnteti meg a 199 hekis tekiírókat, max minimálisan lassítja a folyamatot. De a 200 heki alá vert oriknak ez még egy külön kis pofon lenne.
(szerintem)