Thread: Tolvajok
View Single Post
Old 10-02-2007, 13:57
törpe78 törpe78 is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%
Question Azt hittem a tolvajlás ebbe a topic-ba tartozik!

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
OFF

kedves timi. mi koze van mindennek a topikhoz?
amugy a fosztas 1 teljesen normalis dolog a hoditoban, a jatek resze. ha meg csak ennyi sereged van ne is csodalkozz. a sereg nagysaga akkor jo (altalaban) ha tobbezres nagysagrendu. a 7 varid az nem keves hanem 1szeruen megmosolyogtato. kepezzel nehany 1-2 ezret es akkor mar jobb leszel. a 130 vedo is keveske. epits kb. 20 tornyot es kepezzel ugy 1000 ijaszt.

de meg1szer ez a topik a lopkodasrol szol, es semmi koze a problemadhoz. ott kerdezz ahova valo. ez csak 1 szolid jotanacs volt. ettol fuggetlenul a strategiaval remelem segitettem 1 kicsit, legalabb az aranyokkal.

ON

Szia!
Azt hittem itt segítséget lehet kérni tolvajlással kapcsolatban, s hogy akik már "öreg rókák" itt, esetleg szívesen osztják meg tudományukat a kis kezdőkkel. . .
De lehet hogy tévedtem. ..

Gondolom egyszer mindenki volt kezdő, s nem rendelkezett pár ezer tolvajjal, varázslóval, íjjásszal, sőt hasznos ismeretekkel sem. Mindenki a maga bőrén tanul, de lehet, hogy valaki már az elején profin csinálja. Én játszani szeretnék, elég csacsin álltam neki (nem olvastam teljesen végig a súgót, s a sok támadásra sem voltam felkészülve), de feleszméltem hála neked. Valahogy majdcsak kimászok ebből a kátyúból (mert azért vannak itt segítőkészebb játékosok is és köszönöm nekik), max. csinálok egy új országot ha ezt töröltem. Mindegy majd lesz valahogy és én sem leszek mindíg kezdő, én sem fogok mindíg hülyeségeket csinálni és óvatlanul kérdezgetni a fórumon. . .

Mindenkitől elnézést, ha nem volt idevaló a kérdésem, nem teszem többet ígérem, mert csak letámadás a vége. . .

sziasztok: Timi