View Single Post
Old 10-01-2007, 11:32
Pax Hungaricum
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by TechnoMage View Post
Nem túl erős mivel bárki beüti. Én a helyedben 23% ház, 52% barakk, 15% őrtorony, 10% bank. Ezzel kivédheted, hogy az alattad lévő hullák beüssenek, ha íj/ló felállásban tolod, és te be tudod ütni a feletted lévő elites hullákat, ők meg ha viszaütnek se férnek be, ha max íjad van a tornyokhoz.

Mivel 15%*2 = 30% védelmi bónuszt kapsz a tornyok miatt, ezért az kb felér egy védelem varázslattal

Tökéletesen igazad van.

DE!

Ha a 67% barakk helyett 52% barakkot épít, és abból is lejön 15%-nyi íjász, akkor 37% barakk marad lovaknak. Kereskedő személyiséggel 0% támadó bónuszt kapnak a lovak. (Itt a személyiségből fakadó bónuszokra gondolok.)
Tehát ha nekem 37% barakknyi lóval beversz egy 70% barakkos full elites tudós élőhalottat... Ráadásul alulról (ergó valószínűleg kisebb heki = kevesebb barakk darabszámra)... Hát akkor te nagyon ügyes vagy. Közlöm, hogy nem fér be. És közlöm, hogy a 70% barakkos full elitest nemám hogy alulról nem vered be a lovakkal, de ő felülről is úgy szájon vág, hogy arról koldulsz....

Szóval én nem forszíroznám az 52%-os barakkos félig támadós félig védekezős élőhalottakat.
Reply With Quote