View Single Post
Old 09-30-2007, 15:35
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Érték: 79898

- - Én, Ramaltano conSier, Abrado ex Hercege, jelenleg a tolvajok fejedelme, összehívom országom Nagytanácsát, hogy határozzunk arról, miképpen legyen a jövőben országunk sorsa. Mint tudjátok, földjeinket valaha elfek lakták, békésen éltek, erős hadsereggel óvták birodalmunk határait, tolvajaink csakis a védelmet és a visszavágást szolgálták, mágusaink nem ártottak senkinek, csak védelmeztek és elrejtettek minket. Így, békében jutottunk el a legnagyobb birodalmak közé, ahol azok az országok, akik csakis másoktól rabolva tudtak megélni sérelmezték, hogy nem vágóhídra hajtott barmok módjára tűrjük földjeink elrablását, javaink elbitorlását. Addig sírtak-ríttak, nyavalyogtak az Istenekhez, míg az elfek csendes népét korcsokká alázták. Azt gondolják, most már biztonságban vannak, elérték céljukat, rettegésben tarthatják azokat, akik más úton szeretnének feljutni a legnagyobbak közé. Mit szól a Tanács, tűrjük ezt?
- - Gaddal Herf vagyok, a seregek vezére. Nagyuram, seregeink számosak, nem rettennek semmitől, biztosan állnak íjászaink tornyaikban, vigyázva a távolt. Számosan törtek már ránk, eddig sikertelenül, ám ha netán sikerrel is törnek át határainkon, nem csüggedünk, állunk tovább a vártán, soha nem adjuk fel!
- - Ozir Sharim vagyok, a Mágustorony Őre. Biztosíthatlak, Vezérem, mágusaink a végsőkig kitartanak, meg nem hátrálnak soha, sújtsa bár őket orgyilkos tőr, pusztító mágia, vagy vad hadak mészárlása. Amíg csak erejükből futja, visszavágnak!
- - Surion Sul-Lah vagyok, a tolvajok Céhmestere. Tolvajaink bárkinél jobbak, addig gyújtogatnak, lopnak, amíg csak parancsolod! Kitartunk testvéreink mellett, méltó emléket állítunk az elfeknek!
- Nos, akkor kihirdetem a határozatot! Halljátok uralkodók! Nem hátrálunk előletek, bár harcunk kilátástalan és hiábavaló, de hiszünk benne, hogy mások is csatlakoznak hozzánk előbb-utóbb. Lángoljon hát birodalma mindazoknak, akik fegyverüket ellenünk emelik, hulljanak embereik, pusztuljon országuk! Célpontunk lesz minden ország, aki orkokat rejteget, valaha ellenünk fegyvert emelt, vagy arra készül! Békével leszünk mindazok felé, akik nem zaklattak minket, vagy kinyilvánítják békés szándékukat. Legyen bármi a sorsunk, küzdünk mindhalálig! Szólottam én, Ramaltano con Sier, Abrado ex Hercege, a Tolvajok fejedelme!

Ez eddig a legjobb MNT párti írás
(kíváncsian várom mi lesz a sorsa -az A csoportban van...)