Ha 1500-2000 heki között lépsz fel, arra ne számolj, hogy kevés tolis lesz. Sok a csóringer elf, és lopnak rendesen. Volt egy tolis ember is, de ő azóta csúnya véget ért. viszont az elfeket annyira nem könnyű leszedni; sőtt. Ha sok zsével lépsz fel, és éheztetsz kicsit, akkor elég biztonsági orid lehet, amivel nyugisan lophatsz. Ha a célod az, hogy az elfeket lopd át, elfként, akkor rengeteg toli kell, és gyengül a védelmed. Marad, hogy lopod a környéket: ork, törpe. Tekit minimált hozol tőlük, pénz keves van náluk... Éhezős orkokat is simán lehet húzni tekivel, úgy hogy be se tudnak verni, csak lak és hadtekin kívül mást ritkán adnak. A középmezőnyben még tartanak tolit-varit az orkok is, fentebb ez már sajna más...
A klan nagyon fontos, hogy milyen klánba lépsz. Én kétszemélyes elf klánban vagyok, azt hittem nyugisan elleszünk; a környék nem ver be klánban. Sima útnak tűnt a top körök teljesítéséhez. Aztan egy a topban lévő fullhadis ori egyszemélyes klanban bevert kettőnket. 80-körről felmértük tolikkal, de minek.... Ház, barakk, más épülete alig volt...
Szoval tolis, akkor elf, 300 kocsmával + tisztánlátással nyugisan mehetsz, nemnagyon lopnak át, aztan ahogy érsz nagyobb területre, majd úgy csökkentheted, de azért érdemes figyelni arra is, hogy a katmorálod a kocsmák 95% körül minimum tartsák
|