View Single Post
Old 09-26-2007, 15:34
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
figy Reaktort, azt azért tudod, hogy ez most is pont így működik?
megtámadlak, bármely sűrű mezőnyben úgy, hogy mire észereveszed, hogy 1 körös a sereg, hiába bontasz pont mellém, akkor sem leszel 2 körre.

de ettől még nyitott vagyok, mondj bármilyen jó 5letet az irreális ráállások megszüntetésére, és kézséggel elfogadom.
Ez engem erdekelne. Hogy oldod ezt meg ugy, hogy mondjuk vagy 800k pontos, en 820k pontos. alattad levo orszag pedig mondjuk 650k ponton van. A csoportban vannak mondjuk 600an. Mi 31-32edikek vagyunk, a 33. 650k ponton van, a 34. 580Kn. 35. 500Kn.

szamitasaim szerint ekkore te kb 545k pontra tudsz lebontani, ha fullosat bontasz. Kv utan ezzel egyutt 4 helyezessel leszel alattam. Ergo: siman oda tudok bontani. (azert azt tegyuk fel, hogy nem 0ra bontasz, mert akkor pl a sereged se megy be)

Amit te mondasz wand, gondolom arra gondolsz, hogy ugy kibontasz, hogy mar nem a pontkulonbseg, hanem a koztetek levo orszagok szama adjon plussz kort, csak suru mezonyben lehet megcsinalni. Vagy esetleg vmi masrol beszelsz?

ps: atolvasva, a barmely suru mezony nem egyertelmu. Ha ugy gondoltad, hogy barmelyik olyan mezonyben, ami suru, akkor igazad van. Ha ugy, hogy olyan mezonyben, ami barmilyen suru ( ergo: ritka is lehet), akkor meg nem tudom, mire gondolsz.

DE: a 0 hekis utesek nem suru mezonyben tortennek, szerintem.

Last edited by Remedy; 09-26-2007 at 15:37..