Quote:
Originally Posted by wand
figy Reaktort, azt azért tudod, hogy ez most is pont így működik? 
megtámadlak, bármely sűrű mezőnyben úgy, hogy mire észereveszed, hogy 1 körös a sereg, hiába bontasz pont mellém, akkor sem leszel 2 körre.
de ettől még nyitott vagyok, mondj bármilyen jó 5letet az irreális ráállások megszüntetésére, és kézséggel elfogadom.
|
Ez engem erdekelne. Hogy oldod ezt meg ugy, hogy mondjuk vagy 800k pontos, en 820k pontos. alattad levo orszag pedig mondjuk 650k ponton van. A csoportban vannak mondjuk 600an. Mi 31-32edikek vagyunk, a 33. 650k ponton van, a 34. 580Kn. 35. 500Kn.
szamitasaim szerint ekkore te kb 545k pontra tudsz lebontani, ha fullosat bontasz. Kv utan ezzel egyutt 4 helyezessel leszel alattam. Ergo: siman oda tudok bontani. (azert azt tegyuk fel, hogy nem 0ra bontasz, mert akkor pl a sereged se megy be)
Amit te mondasz wand, gondolom arra gondolsz, hogy ugy kibontasz, hogy mar nem a pontkulonbseg, hanem a koztetek levo orszagok szama adjon plussz kort, csak suru mezonyben lehet megcsinalni. Vagy esetleg vmi masrol beszelsz?
ps: atolvasva, a barmely suru mezony nem egyertelmu. Ha ugy gondoltad, hogy barmelyik olyan mezonyben, ami suru, akkor igazad van. Ha ugy, hogy olyan mezonyben, ami barmilyen suru ( ergo: ritka is lehet), akkor meg nem tudom, mire gondolsz.
DE: a 0 hekis utesek nem suru mezonyben tortennek, szerintem.