Quote:
Originally Posted by Reaktor
Nagyon vigyázzunk ezzel a területarányossággal.
Buktatói:
1, nyugodtan szétbonthatom magam, hisz a mellettem lévőknél sokkal nagyobb lévén nem kell tartanom. (ha 10% kül 0 hekit eredményez)
|
az én javalatom szerint ha nullára bont valaki és melléd esik ugyanúgy tudod ütni, max 30%-al csöken a pontja, tehát 70% ok(at) viszel.
Quote:
a mostani A-s listában hatalmas szakadékok vannak. Ha 10% területkülönbségnél nem lehet földet hozni akkor sok listabeli helyen olyan extrém termelőket lehetne csinálni akitől egyénicsatában akkor se tudsz foglalni, ha nincs barakkja.
|
1. azok a termelők most is ott vannak, pont a ti oriaitok előtt, valahogy mégsem ütik tek őket

2. most se tudsz foglalni, ha nulla barakkja is van, fokoz 500k-t és máris 0-át viszel
Quote:
3, ha a foglalás egy bizonyos területkülönbségnél (10-15%) 0 lenne akkor az eredményes szembemenetel is elnehezülne, hisz mire megyek szembe már kisebb vagyok 10-15%-kal.
|
ezt én sem támogatom, nem az a cél, hogy még több 0 hekis ütés legyen, hanem, hogy kevesebb, szal szerintem ez eleve felejtős.
Quote:
Wand ötletét, hogy egy ország csak bizonyos körtávot mozdulhasson körönként, nem tartom jónak.
Foglalja el mindenki az értékét.
Máris ki tudnám úgy használni, hogy ellehetetlenítsek vele szembemenetelt.
Kitámadok, majd süllyedek 20 kört.
Jön a körváltás
Süllyedek még 5 kört.
Hogy támadsz vissza Wand? Ha 25 körre vagyok, te meg csak 20 at tudsz mozdulni?
|
figy Reaktort, azt azért tudod, hogy ez most is pont így működik?

megtámadlak, bármely sűrű mezőnyben úgy, hogy mire észereveszed, hogy 1 körös a sereg, hiába bontasz pont mellém, akkor sem leszel 2 körre.
de ettől még nyitott vagyok, mondj bármilyen jó 5letet az irreális ráállások megszüntetésére, és kézséggel elfogadom.